• ECOWOOD

7 NA MANAO RUMI AINA

7 NA MANAO RUMI AINA

Ua hala loa nā lā i pili wale ai ka noho ʻana me nā pua kuʻuna, nā lako hale mahiʻai, a me nā pākeʻe wili.Hoʻoulu ʻia e ka noho ʻana o ke kuaʻāina a me nā hale mahiʻai, ʻo ka hoʻolālā kūloko ʻāina kahi ʻano kaulana e hiki ke hana no nā ʻano hale like ʻole a he koho kaila mau ʻole.

ʻO ke kī i ka loaʻa ʻana o ka hoʻonaninani ʻāina maikaʻi loa e pili ana i ke kaulike ma waena o ka mea kahiko a me ka mea hou.ʻO ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka mea kuʻuna, me ka ʻole o ka lilo ʻana i kitsch, a me ka manaʻo o kēia manawa me ka nānā ʻole ʻana i kēia manawa.

ʻO kekahi o nā ʻāpana maikaʻi loa e pili ana i nā manaʻo lumi noho ʻāina he maʻalahi lākou e hoʻopili i kāu ʻano pilikino ponoʻī.Inā ʻoe e hoʻopiha i kou wahi me nā lako like ʻole, nā ʻano hoʻohālikelike, a me nā waihoʻoluʻu wiwo ʻole, a i ʻole e hoʻopaʻa ʻia i hope me nā aka i hoʻoheheʻe ʻia, nā mea kūlohelohe, a me nā lole maʻemaʻe, e lilo ka hopena i wahi hoʻokipa, hoʻomaha, a me ka rustic wahi kūʻokoʻa iā ʻoe.

1. Kile a papa paha?

I ka hiki ʻana mai i nā manaʻo o ka lumi noho ʻāina, ʻo ke ʻano o ka papahele āu e koho ai hiki ke hoʻololi maoli.Ke koho nei ʻoe i ka papahele lāʻau maʻamau a i ʻole kekahi mea maʻamau e like me nā tile a pehea ʻoe e koho ai ma waena o lākou?

Hiki i nā tile ke hoʻohui i nā kikoʻī nani i nā hale āu e makemake ai e like me kahi hale Pelekane kahiko.Ua hoʻohana maʻamau ʻia nā kile pōhaku a i ʻole nā ​​​​mea paʻa ma UK a puni no nā kenekulia e hoʻomaikaʻi i ko lākou ʻano paʻakikī a paʻa.E lawe mai i ka moʻolelo kuʻuna i loko o kou home kaila ʻāina me ka papahele tile.E hoʻohui pū me nā ʻāpana waihoʻoluʻu a ʻoluʻolu paha e hōʻoluʻolu ma lalo o ka wāwae a hoʻokomo pū ma ka ʻaoʻao o ka mehana ma lalo o ka papahele e hoʻohui i kahi mehana.

He mea maʻamau ka papahele lāʻau ma nā hale he nui.ʻO kāu koho ʻana i ka pau ʻana o ka lāʻau he mea pau ʻole a he nui ka ʻokoʻa a me ka versatility i ka wā e pili ana i kēia koho papahele.ʻO ka papa laminate o alakaʻi e hana i nā manaʻo lumi lumi hale ʻāina kūpono loa no ka mea e loaʻa ana i nā ʻano kala, nā ʻano, a me nā ʻano e kūpono i kēlā me kēia ʻano.E hoʻohui i nā waihoʻoluʻu māmā me nā leo ʻoluʻolu no kahi wahi maluhia, a i ʻole e hui pū me nā kala mehana a me nā mea kūlohelohe no ka manaʻo rustic.

2. Laau keokeo a me na aka hina

ʻO nā papa papahele keʻokeʻo kahi ʻano kaulana no nā loko ʻaʻole hele i kahi ʻē aʻe e mahalo ʻia i ka nani o ka rustic a me ka hoʻomaha kahakai-like vibe i hāʻawi ʻia.Akā ʻaʻole wale no nā hale kahakai, ʻo ka lāʻau keʻokeʻo he mea hoʻohui maikaʻi loa i ka hale mahiʻai a me nā hale ʻāina.ʻO nā kala māmā e kōkua i ka mālama ʻana i kou wahi me ka ʻoluʻolu a me ka hāmama aʻo nā leo kūʻokoʻa e hāʻawi i ka versatility maikaʻi loa a kūpono i kāu mau lako a me nā lako palupalu i kēlā me kēia lumi.

E hoʻohui i ka lāʻau keʻokeʻo i holoi ʻia me nā leo ʻoluʻolu ʻē aʻe e like me ka ʻulaʻula ʻulaʻula, nā aka hina, a i ʻole nā ​​ʻōmaʻomaʻo sage.ʻO kahi ʻē aʻe, e hoʻohālikelike i kahi koho papahele ʻeleʻele hina hou aʻe me nā hoʻopā ʻana o nā kuʻuna e like me nā kapuahi puhi lāʻau, nā lako wāwae wāwae, a me nā kukui ʻano waina.

3. Au Naturel

ʻO nā papa lāʻau maoli me nā papa lāʻau a me nā mea kūlohelohe.E hui pū me nā leo lāʻau ʻē aʻe a me nā ʻōmaʻomaʻo a me nā mea kanu hale he nui

ʻO ka lawe ʻana i ke ʻano i loko o ka hale he ala maikaʻi loa ia e hoʻolauna i kahi ʻano hale ʻoluʻolu i kou home.Hoʻohui a hoʻohālikelike i nā papahele lāʻau maoli me nā paneli pā lāʻau pena ʻia a me nā lole kūlohelohe no kahi ʻano rustic, noho-i loko.

E hele māmā me ka ʻoka a lawe mai i nā ʻano ʻōmaʻomaʻo like ʻole no kahi vibe ʻoluʻolu, me ka nui o nā mea kanu e lawe mai i kahi liʻiliʻi o ka māla i loko o kou lumi hoʻomaha.ʻO kahi ʻē aʻe, hiki i nā waihoʻoluʻu kūlike e like me ka beige, ka tan, a me ka terracotta ke hāʻawi i kahi manaʻo zen kupaianaha i kahi ākea.

Inā naʻe, ʻaʻole ʻoe nā leo māmā, ʻoluʻolu, hiki ke koho maikaʻi ʻia ka papahele laminate kiʻekiʻe.ʻO nā leo lāʻau maoli, ʻeleʻele hoʻi e hoʻohui i kahi paʻi o ka papa a me ke ʻano i kou papahele me ka ʻole o ka pono o nā moena koʻikoʻi a i ʻole nā ​​​​kāpena.

4. Kūʻai a me ke kuaʻāina

He ʻano nui ka lāʻau i hoʻihoʻi ʻia i nā makahiki i hala iho nei a ʻo ka hoʻohui ʻana i kahi ʻano lāʻau pilikia i kou home ʻāina hiki ke kōkua iā ia e nānā i ka noho ʻana a aloha ʻia me ka luhi ʻole a pono ʻole e hoʻoponopono.

Hiki i nā ʻokoʻa like ʻole o ka lāʻau hou ke hāʻawi i ka hana maikaʻi me nā ʻano ʻano like ʻole o nā hale a me nā lako.Inā ʻoe e koho ana i nā leo māmā a ʻoluʻolu a makemake paha i kahi mea hohonu a ʻoi aku ka naʻau, hiki i ka lāʻau hoʻihoʻi ke hana i nā mea āpau!

5. Walnut a me nā pōhaku lepo

He lāʻau maikaʻi ʻo Walnut i loaʻa nā leo mahana he nui a hiki ke lawe mai i kahi ʻano o ka cosiness i kou lumi noho.Inā laki ʻoe i ka loaʻa ʻana o nā pōhaku lepo i loko o ka hale, he mea kupanaha ka hui ʻana o ka wōnati, e hāʻawi ana i kahi manaʻo noho rustic a kūpono hoʻi no ka hoʻopili ʻana me ka nui o nā kiola, cushions, a me nā pākeke ma kou sofa a me nā noho lima.

6. Hoʻohui i ka mea kahiko a me ka mea hou

Mai makaʻu e hoʻohui a hoʻohālikelike i nā lako o kēia wā me nā kikoʻī kahiko i kou home.ʻO kahi pahu lāʻau i hoʻihoʻi hou ʻia e hui pū ʻia me nā noho velvet kaila waena o ke kenekulia a me nā sofa a ʻo nā kaola kaupaku i hōʻike ʻia e hiki ke hana i ka ʻoluʻolu a me ka ʻoluʻolu ke hoʻohui ʻia me nā kikoʻī hou.

7. Nā ʻano papahele

Inā ʻaʻole kāu mea pono nā papa haiki a ke ʻimi nei ʻoe i kahi mea ʻē aʻe, ua laki ʻoe.ʻAʻole ʻoe i kaupalena ʻia i nā papa laminate maʻamau.

ʻO nā papahele laminate ākea kahi koho maikaʻi loa no ka papahele ʻano hale.ʻO ka lōʻihi a me ka laulā o nā papa e kōkua i ka hāʻawi ʻana i ka illusion o ke ākea a hoʻomāhuahua i kou home ma mua o ka mea maoli.Loaʻa lākou i nā kala a me nā hiʻohiʻona a he koho kūpono maoli no kēlā me kēia home.

ʻO ka Herringbone kahi papa papahele maʻamau no kekahi mau makahiki a he ala maikaʻi loa ia e lawe mai i kahi ʻano waina liʻiliʻi i kou home.ʻIke ʻia ma mua i nā koho papahele parquet, aia wale nō i nā makahiki he ʻumi i hala a i ʻole ua hoʻonui ke kumu i kona mau ʻike i ka ʻoihana papahele laminate.Hoʻomoe ʻia nā papa ʻokoʻa paʻa ma nā kihi 90-degere a loaʻa ka pōmaikaʻi hou o ka hoʻonui ʻana i nā ākea.

Ua like ʻo Chevron me ka herringbone akā ma kahi o ka waiho ʻana i nā papa ma kahi kihi o 90 degere, ua ʻoki ʻia nā papa ma 45 degere a hahai i kahi ʻano like ʻole.He mea kaulana loa kēia ʻano i waena o nā ʻōpio nona ka hale, e hāʻawi ana i kahi kikoʻī kūikawā i kou home.


Ka manawa hoʻouna: Jul-10-2023